12 49.7721507164 15.6617248767 1 1 6000 1 https://ivaveda.eu 300

Vydala jsem „Jídlem k radosti aneb jednou týdně s Ivou“

Tato kniha není pouze o jídle, ale také o radostech denního života.

Výňatek z článku novin Pelhřimovska:
„Jídlem k radosti aneb jednou týdně s Ivou“, tak se jmenuje již šestá kuchařka autorky Ivany Georgievové, která vychází letos na podzim¬ a jak naznačuje název, nebude pouze o jídle, ale také o radostech denního života.

Autorka se již 17 let zabývá Ayurvédou a v souladu s jejími principy začala měnit vlastní stravovací návyky a vymýšlet recepty, které jsou důležitým předpokladem k dlouhému a šťastnému životu.

Kniha „Jídlem k radosti aneb jednou týdně s Ivou“ takové recepty přináší i čtenářům a narozdíl od předešlých kuchařek je prakticky rozdělena na jednotlivé měsíce v roce, díky čemuž je kladen větší důraz na sezónní potraviny. Recepty jsou tedy sladěny podle vhodnosti použití (jaro, léto, podzim, zima) a také dostupnosti jednotlivých surovin (kdy dozrávají na zahrádce, kdy je můžeme koupit). Vždy se jedná o bezmasé recepty s malým nebo žádným obsahem lepku, které je možné snadno připravit. V knize je také množství receptů s použitím žitného kvásku (chleba, koláče, preclíky, housky) a kromě jídla i postupy výroby jednoduchých likérů a lahodných sirupů. Nicméně i sladké jídlo se podle autorky dá vařit zdravě, a tak i jeho milovníci najdou v knize dost receptů na lehké, ale lahodné dortíčky.

Každý měsíc je uveden krátkým příběhem z autorčina života, neboť zcela netradičně není záměrem kuchařky pouze předat instrukce k vaření, ale hlavně uvědomění, že je nutné žít vědomý život a umět se ve svém životě radovat, ať už to kolem vypadá jakkoliv.

Cena činí 160,- Kč.

Ceny za soubor, poštovné a platby

Soubor knížek Jídlem ke zdraví, Jídlem k rovnováze a Jídlem k radosti

Cena celkem je 600,- Kč.

Soubor knížek Jídlem ke zdraví, Jídlem k rovnováze a zdraví, Jídlem k radosti a Každý den něco pro zdraví a dobrou náladu.

Cena celkem je 800,- Kč.

Soubor knížek Jídlem ke zdraví, Jídlem k rovnováze a zdraví, Celý rok ve zdraví, radosti a s poznáním a Každý den něco pro zdraví a dobrou náladu.

Cena celkem je 850,- Kč.

Níže uvedené ceny platí pro Českou republiku, ostatní země dle dohody.

Při platbě předem účtujeme poštovné 40,- Kč, balné neúčtujeme.

Při platbě na dobírku neúčtujeme balné, dobírka dle platných tarifů České pošty.

Poštovné ani dobírku neúčtujeme při objednávce nad 1000,- Kč.

Při větším odběru nad 1200,- Kč poskytujeme slevy.

Objednávky a bližší informace u
Ivy Georgievové, tel. 724 137 587,
ivaveda@ivaveda.eu.

Objednávky pro odběratele z Prahy na e-mail:
georgieva.ja@gmail.com

Vydána v říjnu 2014 vlastním nákladem.

Předchozí příspěvek
Nová publikace „Jídlem k rovnováze a zdraví- kniha“
Další příspěvek
Víska, listopad 2007