12 49.7721507164 15.6617248767 1 1 6000 1 https://ivaveda.eu 300

Únorové proudění Moudrost stařešinů rodu

Energii v měsíci únoru vnímám jako zastavení ve svém současném životě.

Stojím a dívám se do dáli, vidím moře, někdy klidné někdy rozbouřené.

Cesta, kterou jsem šla se mi různě promítá a vidím své některé nedokonalosti – najednou se uvnitř mě zvedne určitá nekalá emoce (strach, vztek, netečnost s úzkostí a jiné). Pokud si dovolím, tak ji pozoruji, neposuzuji se a nechám ji v klidu odejít.

Také cítím velkou příležitost v míru a klidu se rozloučit se situacemi, které byly konfliktní, třeba i v minulosti a nějak porouchaly vztahy s lidmi, nebo se sebou samým.

Jako by nyní byla jedinečná jemná energie- podobná jemnému vánku, která má možnost v hlubokém klidu přijmout a smířit se s něčím co bylo a možná i je stále bolestné. Co třeba fyzicky, ústně nelze vylepšit, ale přesto lze najít smír ve svém srdci a napravit pochroumané toky energií uvnitř nás.

Tuto jedinečnou energii jsem pojmenovala moudrostí stařešinů rodů, jejich hlubokou zkušenost a smírem v srdci. Když odložíme alespoň na chvilku chtění – aby bylo lépe, abychom porozuměli, aby nám vysvětlili, aby se omluvili…….., ale i přijetí svých chybných rozhodnutí a smíření se se svou možnou tzv. vinou, tak necháme k nám plynout ten smír, lásku a přijetí okolností našeho života.

Moudrost, zkušenost a láska je léčivem, toho co vnitřně nyní zažíváme.

Odpuštění a propuštění je cesta, jak jít moudřejší dál.

Jen a jen dobré přeje Iva.

Malá poznámka-energie zachycená v mém povídání na daný měsíc, bývá spojena s tématem rozjímání v tom daném měsíci- chvilka pro jemné energie (viz videosemináře).

Předchozí příspěvek
Láskyplná sebestřednost Vánoce – klid a mír v srdci
Další příspěvek
Jarní setba