12 49.7721507164 15.6617248767 1 1 6000 1 https://ivaveda.eu 300

Vydržet a poznat

Některé předchozí dny byly najednou velmi náročné. Z ničeho nic se rychle měnila nálada a zatížení. Z ničeho nic najednou nám bylo nedobře a člověk si říkal, co se to děje?

Pokud jsme ustály ten náhlý nápor a zklidnili se, pomalu se sevření začalo rozpouštět. Měli jsme možnost zahlédnout naše nehmotné, ale i tělesné neduhy.

Dostali jsme konkrétní informaci, kde v těle by to nyní chtělo pročistit a jaké myšlenky je potřeba vynést ven a dát do nebeského kontejneru. Samozřejmě s tím se pojí i naše emoční projevy. Náhlá záplava vzteku, strachu, ale i netečnosti.

Pokud se nám podařilo ten náhlý atak ustát a v klidu pozorovat jak odplouvá, tak jsme měli možnost poznat, co je potřeba vynést z naší bytosti pryč. Teď je ideální čas a máme k tomu vše potřebné po ruce. Je to jako čekání na krtka, který nám zlikvidoval celou krásnou zahrádku a stále pokračuje ve své práci. Pokud budeme v klidu a nebude s námi cloumat vztek nebo beznaděj z toho, že ho nechytíme a že je to na draka, tak najednou se v klidu tato situace vyřeší. Krtka nemusíme přímo zlikvidovat, najednou se sám rozhodne, že odejde tam, kde už nebude škodit. Situace, které nás nyní provázejí je důležité jednak ustát, vydržet a pak také vědomě poznat.

Kouzlo poznávání života přeje Iva.

Předchozí příspěvek
Poznej svoje iluze, aneb fata morgána
Další příspěvek
Letošní advent