12 49.7721507164 15.6617248767 1 1 6000 1 https://ivaveda.eu 300

Nová cesta

Posledních několik let mám před koncem roku povídání o tom novém, které nás čeká. Nejsem kartářka ani kvězdopravec, jen zachytávám jemné energie, které ke mě proudí. Úplně obyčejně je předávám dál těm, kterým to pomůže porozumět tomu co se děje.

Končící rok 2019, který měl pracovní název „Mírová konference“ a podtitul „Ukončení projektů“.

V roce 2019 jsme měli mírovou cestou ukončit to, co nás již nenaplňovalo. Patřily tam různé druhy vztahů, které končily, ale i ukončení práce, koníčků, zálib a různého setkávání s lidmi, které již nemělo šťávu. Patřilo tam také naše přemýšlení, hodnocení, které již do našeho dalšího života nepatřilo.

Rok 2020 jsem nazvala „Nová cesta“. Když jsem mluvila o novém roku 2020 a jeho nové cestě, nepoznaných energiích, zážitcích, tak jsem si ani já neuvědomovala, jak budou nové.

Mluvila jsem o polovině února, kdy k nám plně začne proudit jeho vibrace a o tom, že si máme dávat pozor kam bude upřená naše pozornost.

To se ukazuje i nyní – jestli podlehneme strachu, někdy i panice, nebo využijeme příležitosti k obrodě, jak to nyní dělá „Matka příroda“.

Zmínila jsem se i o tom, že se na cestu zprvu vydáme nedobrovolně, tak jako se Robinson ocitl na ostrově. Když tuto skutečnost přijal, naučil se novým věcem poznal přátelství a krásu ostrova.

Rok se dál vyvíjí a bude vyvíjet a já doufám, že mnozí z nás najdou na pomyslném ostrově poklady, které by nenašli, pokud by se život a zejména jeho tempo nezklidnilo.

Pokud mi to situace dovolí a již budeme volně pobývat kdekoliv a bez roušek, nabídnu opět své komorní semináře, kde se podělím o další zajímavosti k tomuto pro mě přelomovému roku.

Zatím mohu fungovat pouze přes telefon či Skype.

Přeji moudrost, odvahu a bdělost. Iva

Předchozí příspěvek
Letošní březen a jeho možnosti
Další příspěvek
Jaro 2020